Opel Bedrijfswagens actiemaand.


Oktober is de Opel Bedrijfswagens actiemaand bij Havik Auto! Dat levert u aantrekkelijk voordeel op wanneer u kiest voor een nieuwe Combo, Movano of Vivaro. 

 


Opel Bedrijfswagens


Opel bedrijfswagens zijn speciaal ontwikkeld voor hardwerkend Nederland. Voor ondernemers die veel onderweg zijn voor klussen door het hele land. Wij begrijpen dat u blindelings moet kunnen vertrouwen op uw bedrijfswagen en niet in standaardoplossingen denkt. Daarnaast is zekerheid over kosten een belangrijk aspect bij het runnen van een succesvolle onderneming.
 

Allerbeste leasepakket voor ondernemers

Daarom biedt Opel Bedrijfswagens de perfecte basis voor een groot aantal maatwerkoplossingen en dat met het allerbeste leasepakket speciaal voor ondernemers: ‘Geen Gedoe' lease. Een full-operational premium lease inclusief diverse gratis upgrades en zonder gedoe.

Meer informatie


Zelf samenstellen
 
Zelf samenstellen
 
Zelf samenstellen

Met onze ‘Geen Gedoe’ lease wordt alles voor u geregeld, vertrouwd en met de kwaliteit van uw Opel bedrijfswagendealer. Dus:

  • Eťn Full operational lease contract voor alle diensten inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en reparatie;
  • All-season banden, dus geen bandenwissel meer nodig;
  • Haal- en brengservice bij reparatie of onderhoud;
  • Vervangend vervoer;
  • 24/7 bereikbaarheid voor assistentie bij pech onderweg;
  • Op maat gemaakt voor uw bedrijf, dus ook voor op- en ombouw beschikbaar;

Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken en kunt u zich volledig concentreren op uw werk!


Ook voordeel bij aankoop!

Wie in oktober tijdens de Opel Bedrijfswagens actiemaand kiest voor aankoop van een nieuwe Opel Bedrijfswagen, ontvangt een gratis ombouw ter waarde van € 1.500,- en vijf jaar 0% rente op de financiering! Dit voordeel kan je toch niet laten liggen?! Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden, neem contact op met Havik Auto of kom langs in een van onze showrooms.

Contact

De Opel Combo is al leverbaar voor prijzen vanaf € 9.999,-. De Vivaro is er vanaf € 19.499,- en de Movano kost minimaal € 22.199,- (excl. BTW/BPM).

 


*Alle tarieven zijn o.b.v. 60 mnd / 20.000 km per jaar. Deze actie duurt van 1 tot en met 31 oktober 2017.