Opel2Go


Altijd rijden met de nieuwste Opel? Met Opel2Go kunt u elke 2 jaar rijden met een nieuwe Opel.

Wist u dat een groot deel van alle auto’s wordt gefinancierd? Daarnaast rijdt men het liefst vaker in een nieuwe auto en dat met zo laag mogelijke maandlasten. Met Opel2Go kunt u elke 2 jaar in een nieuwe Opel rijden en dat tegen een vergelijkbaar maandbedrag met een vergelijkbare aanbetaling.


  • Geschikt voor nieuwe Opel personenwagens
  • Zekerheid door een gegarandeerde restwaarden
  • Lagere maandbedragen door de gegarandeerde restwaarden
  • Keuze uit aan het einde van de looptijd of u de auto wilt omruilen voor een nieuwe, inleveren of houden
  • Keuze uit een looptijd van 24, 36, of 48 maanden
 


Hoe werkt Opel2Go?

U kiest het model van uw voorkeur. U selecteert de opties en accessoires van uw keuze. Vervolgens geeft u de gewenste looptijd aan en hoeveel kilometers u verwacht te rijden. Daarnaast geeft u aan of u een aanbetaling wilt doen. Met deze informatie wordt uw maandbedrag berekend. Hoe dat precies werkt, leest u hieronder.
Extra zekerheid

In tegenstelling tot andere financieringen wordt er bij Opel2Go een gegarandeerde restwaarde afgegeven. Met deze garantie, bent u beschermd tegen onverwachte waardedalingen op de occasion markt. Met andere woorden, u weet al wat uw auto minimaal waard is aan het einde van de looptijd. Dat is zekerheid!

Daarnaast zorgt de gegarandeerde restwaarde ervoor dat de maandbedragen lager zijn. Dit stelt u in staat om extra luxe toe te voegen of in een grotere auto te rijden.


Uw opties

Aan het einde van de looptijd heeft u de keuze uit de volgende 3 mogelijkheden*

Inruilen 

Verder met een nieuwe Opel? Dan kunt u uw oude Opel inleveren. Zonder zorgen kunt u overstappen in een nieuwe Opel tegen een vergelijkbaar maandbedrag.

Blijven rijden 

Wanneer u uw Opel wilt houden, kunt u het bedrag gelijk aan de gegarandeerde restwaarde afbetalen of herfinancieren.

Inleveren 

Wilt u niet meer verder rijden? Dan levert u uw Opel gewoon in.

Een optimale combinatie van keuze en zekerheid!


* Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag en uw voldoening aan de algemene en bijzondere voorwaarden die behoren bij het Opel2Go-product. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Financial Services, handelsnaam van GMAC Nederland N.V. te Breda (KvK nr. 24107861, AFM registernr. 12013025). Voor informatie over de producten van Opel Financial Services, de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij Havik Auto, telefonisch bij Opel Financial Services (076-5448932). Havik Auto en Opel Financial Services geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Drukfouten voorbehouden.