Zet jouw naam op de Opel KARL!

Boordevol luxe en uiterst uniek. Hoe heet jij?

De Opel KARL 120 jaar Edition is één van de meest complete uitvoeringen in zijn prijsklasse. Hij zit bomvol luxe extra’s zoals cruise-control, airco, een geïntegreerde radio met stuurwielbediening, telefoonvoorbereiding met Bluetooth®, Hill Start Assist en een speciale City modus. Daarnaast is hij bijzonder praktisch, met standaard 5 deuren en 5 volwaardige zitplaatsen. Kortom een compacte auto met grootse mogelijkheden!

Jouw naam op de Opel KARL
De Opel KARL is al heel uniek, maar wordt tijdelijk nóg unieker! Hoe? Je kunt nu jouw eigen (bij)naam gratis achterop de KARL zetten*! Wij zien ze al rondrijden, de Opel Sophie, Opel Hakim of Opel Patrick.

Opel is jarig en trakteert
Ter ere van ons 120-jarig jubileum krijg je tijdelijk ook €500 verjaardagskorting op een nieuw te bestellen KARL. Dit voordeel loopt op tot €1.000 op een nieuwe KARL uit voorraad. Dat is profiteren en direct rijden, goede combi!

De luxe KARL 120 Jaar Edition is er al vanaf €13.798, incl. €500 verjaardagskorting. Ook kan je 'm Private Leasen voor het aantrekkelijke tarief van €199 per maand. Dit is op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Hierbij zijn alle kosten inbegrepen, behalve de brandstof.


* Zolang de voorraad strekt gedurende de actieperiode. De (bij)naam mag uit maximaal 12 letters bestaan. Leestekens of cijfers zijn niet mogelijk.


Ontdek de Opel KARL

 Vragen of meer informatie?