Elektrisch rijden
Het is definitief! Vanaf 1 Juli kunt u subsidie aanvragen als u particulier een elektrische auto aanschaft of privé least. De subsidie maakt het elektrisch rijden privé heel betaalbaar. Dit betekend dat u eindelijk in die stoere Opel Corsa-e kunt rijden!

Wilt u meer informatie over de subsidie aanvraag en de voorwaarden? Neem dan contact met ons op.
MAAK DE OVERSTAP.

Elektrisch rijden is echt eenvoudiger dan u misschien denkt! Of u nu elke dag korte ritjes maakt of grotere afstanden moet overbruggen. Wij helpen u graag met meer informatie over hoe u uw rijbereik kunt optimaliseren, hoe de batterij werkt, wat de kosten zijn en meer...
Heeft u vragen over elektrisch rijden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN.

Als u een van de elektrische modellen van Opel koopt, ondersteunen wij u met uitgebreide diensten om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken over opladen en uw rijbereik.

* Alle diensten zullen naar verwachting vanaf najaar 2019 beschikbaar zijn.

** Het gegeven rijbereik is voorlopig en is berekend volgens de WLTP-testprocedure, in overeenstemming met de richtlijnen R (EC) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). De Europese typegoedkeuring en het certificaat van conformiteit zijn nog niet beschikbaar. De uiteindelijke cijfers kunnen afwijken van de hier gegeven cijfers. Het rijbereik in de dagelijkse praktijk is onder meer afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur, het gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming.

1 Beschikbaar in combinatie met de ritplanner, tegen aanvullende kosten.

2 Beschikbaar in combinatie met de laadpas, tegen aanvullende kosten.