Opel maakt elektrische mobiliteit bereikbaar. 

Zesde generatie Corsa gaat elektrisch.De nieuwe Opel Corsa-e 

De nieuwe Opel Corsa-e rijdt volledig elektrisch, zonder compromissen. Bereid u voor op een spectaculaire ervaring, in een innovatieve, compacte Opel die elektrisch rijden bereikbaar maakt! Vanaf € 30.999

Uitstekende cijfers
De Corsa-e biedt een actieradius van 330km (volgens WLTP1). De stroom wordt geleverd door een 50kWh-batterij met een fabrieksgarantie van 8 jaar. De batterij kan worden opgeladen met verschillende snelheden via een huishoudelijk stopcontact, wallbox of snellader. In het laatste geval is de batterij in slechts 30 min tot 80% op te laden. Gebruikers kunnen de laadstatus controleren via de ‘myOpel’ app, waarmee ze ook laadtijden en -kosten kunnen optimaliseren.

De actieradius van de Corsa-e is voor een deel afhankelijk van de gekozen rijmodus (Normal, Eco of Sport). De Sport-stand optimaliseert de rijdynamiek en reactiesnelheid van de auto, met een beperkt verlies van rijbereik. In de Eco-stand transformeert de Corsa-e in een langeafstandsloper met een aanzienlijk groter bereik, waarbij het comfort nauwelijks beÔnvloed wordt. 
Stel hier uw Opel Corsa-e zelf samen


VANUIT ELKE HOEK AANTREKKELIJK


De nieuwe Corsa-e biedt een baanbrekend design, dat zijn dynamische karakter benadrukt. En is uitgerust met de nieuwste technologie en assistentiesystemen die vooral in hogere segmenten te vinden zijn. 

 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT


Het interieur van de nieuwe Corsa-e maakt direct indruk, dankzij hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel heeft een luxe uitstraling. U zou het liefst meteen achter het stuur willen gaan zitten en wegrijden!
INTELLILUX LEDģ MATRIX KOPLAMPEN.  ZIEN EN GEZIEN WORDEN.


De nieuwe Corsa-e is als eerste in zijn klasse leverbaar met hoogwaardige IntelliLux LEDģ Matrix koplampen die afhankelijk van de situatie automatisch omschakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden. 

 
 


KIES UW EIGEN STIJL.

Dak en buitenspiegels in contrasterend zwart of wit voegen extra dynamiek toe. Het royale panoramadak laten het interieur baden in licht.
ELEGANTE LICHTMETALEN VELGEN.


De Corsa-e is extra stijlvol met 16- of 17-inch lichtmetalen velgen , die zijn sportieve, toekomstgerichte design onderstrepen.

 
Bekijk de prijslijst