De nieuwe Opel Vivaro

De bedrijfswagen die meer biedt! 


Proefrit reserveren
Offerte   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad

 


Met zijn ongekend flexibele laadruimte, uitrusting om hem te gebruiken als mobiel kantoor en hoogwaardige kwaliteit en veiligheid, heeft de Vivaro alles om uw bedrijf vooruit te helpen.

De nieuwe Opel Vivaro heeft een kenmerkend Opel-design en Duitse precisietechniek. Geavanceerde technologie en innovaties die in bedrijfswagens maar zelden te vinden zijn. En een breed aanbod van efficiŽnte motoren en soepele versnellingsbakken. De nieuwe Opel Vivaro is beschikbaar in 4 carrosserieversies (Gesloten Bestel, Dubbele Cabine, Combi en Platform Cabine) en 3 lengtes. En heeft een maximaal laadvolume tot 6,6 m≥ en laad vermogen tot 1400 kg.

Heeft u interesse in de nieuwe Opel Vivaro? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van Havik Auto staat klaar om al uw vragen te beantwoorden! 
  Uw verkoopadviseur:
Pascal Immink
      

VIND DE PERFECTE MATCH.

De Vivaro is beschikbaar in drie lengtes, zodat u precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf past.


De L1-versie* is met een lengte van slechts 4.60 m bijzonder praktisch in het drukke stadsverkeer. In deze versie biedt de laadruimte plaats voor 2 europallets, terwijl de L2- en L3-versie zelfs plaats bieden voor 3 europallets. Wat de drie lengtevarianten gemeen hebben, is de uitstekende balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruime zeer flexibel interieur.


*De L1-versie is alleen beschikbaar voor de Vivaro Gesloten Bestel.


INDRUKWEKKEND FUNCTIONALITEIT.

De Vivaro is er in vier carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De Royale standaarduitrusting en veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro is die alles biedt wat u nodig heeft. 

De Gesloten Bestel* is ideaal voor wie vracht moet vervoeren, met 2 of 3 zitplaatsen voorin. De Dubbele Cabine** biedt plaats aan tot 6 personen, met daarachter nog steeds een flinke laadruimte. De Platform Cabine*** is de perfecte basis voor talloze op- en ombouwmogelijkheden. Tot slot s er de Vivaro Combi*, die met maximaal 9 zitplaatsen perfect is voor werkploegen, sportteams of als taxibusje.


*Leverbaar in 3 lengtes (L1, L2 en L3)

** Leverbaar in 1 lengte (L3)

***Leverbaar in 1 lengte (L2)

 


 

GEMAKKELIJK LADEN EN LOSSEN.

Elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk.


Een hoogte van minder dan 1.90 m* zorgt voor belemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages.


*Geldt niet voor de Vivaro met lange wielbasis (L3) en de varianten met een verhoogd laadvermogen van 1400 kg.


SLIM RUIMTEGEBRUIK.

De Multifunctionele passagiersbank* van de Vivaro is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m≥ en de maximale laadlengte tot 4 m**.


*Optie, alleen voor Vivaro Gesloten Bestel.

** Geldt voor de Vivaro Gesloten met lange wielbasis (L3) 


 

MAXIMALE PRODUCTIVITEIT.

Een standaard laadvermogen van 1000 kg en een verhoogd laadvermogen van 1400 kg* geven uw bedrijf flink wat armslag om per rit heel veel te vervoeren.


EEN COMPACTE REUS.

Ondanks zijn enorme laadruimte is de Vivaro vanbuiten baanbrekend compact. Met een lengte van 4,6 m (L1) tot 5,3 m (L3) is hij uitzonderlijk wendbaar en stabiel.

 


 

UW KANTOOR REIST MET U MEE.

De multifunctionele passagiersbank* verandert de Vivaro in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok.


Wanneer het tafeltje niet in gebruik is, beidt de bank plaats aan twee voorpassagiers. De multifunctionele bank heeft onder de zitting een extra opbergvak met een inhoud van 60 liter en is voorzien van een doorlaadluik, dat de laadlengte van de Vivaro aanzienlijk vergroot. Ook bijzonder handig voor onderweg is de verstelbare tablet/smartphone-houder.*


*Optie voor Gesloten Bestel vanaf lengte 2


GEEN STORENDE GELUIDEN.

Diverse materialen in de cabine zorgen voor extra geluiddemping. Zo blijft het in de Vivaro aangenaam stil en kunt u meer ontspannen rijden.

 


 

PERFECT BALANS.

Op een volle tank komt u in de Vivaro ongekend ver, dankzij zijn krachtige en tegelijk zuinige motoren, met een vermogen tot 130 kW (180 pk). Ze staan borg voor lage gebruikskosten en een lage uitstoot.


Of u nu kiest voor de handgeschakelde 6-versnellingbak of de 8-trapsautomaat, u bent verzekerd van een soepel schakelgedrag en maximale efficiŽntie.


Alle motoren voldoen aan de nieuwe Euro 6d-TEMP-emissienorm.


Bekijk alle foto's.