De Opel Combo.

Heel wat meer dan praktisch.


Proefrit reserveren
Offerte   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad

 


De Combo is niet alleen robuust en praktisch, maar ziet er ook geweldig stijlvol en verzorgd uit. Een prima visitekaartje voor uw bedrijf! Alle bedieningselementen zijn ergonomisch geplaatst en het dashboard is overzichtelijk ingedeeld. Het verstelbare stuurwiel is maar ťťn voorbeeld van het hoge comfortniveau.

Het motoraanbod voor de Combo Gesloten Bestel is gevarieerd - van zeer zuinig tot zeer krachtig - zodat u de motor kunt kiezen die het beste bij de behoeften van uw bedrijf past.  De standaard schakelindicator geeft aan wanneer u het beste kunt schakelen, zodat u nůg zuiniger kunt rijden.Heeft u interesse in een Opel Combo? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van Havik Auto staat klaar om al uw vragen te beantwoorden! 
  Uw verkoopadviseur:
Erik Manshanden
     

       
 

ACTIE: De Opel Combo Slimme Deal.

Welke zakelijke plannen u ook heeft, bij Havik Auto ondersteunen wij u graag met een Slimme Deal. En dan wel in de vorm van een nieuwe Opel Combo. Zo is er al een Opel Combo v.a. € 12.199,- of slechts € 289,- per maand*. Zo'n Slimme Deal vind je niet snel! 


Bekijk de Slimme Deal
 
        

GEMAKKELIJK LADEN EN LOSSEN.

Wijd openslaande achterdeuren, een brede schuifdeur opzij en een lage laaddorpel maken laden en lossen een stuk eenvoudiger - wat u ook wilt meenemen. 


LAADRUIMTE OP MAAT.

De Combo Gesloten Bestel is leverbaar in vier varianten, met twee dakhoogtes en twee lengtes. Zo kunt u de Gesloten Bestel kiezen die het beste aansluit bij uw de behoeften van uw bedrijf.

 

 

VEEL MEER DAN ALLEEN RADIO.


De Combo Gesloten Bestel biedt u de keuze uit diverse geavanceerde infotainmentsystemen.


KOUDER OF WARMER?

U kunt kiezen tussen handbediende airconditioning of Electronic Climate Control. De grote luchtopeningen zorgen voor een stabiele temperatuur, zonder tocht.

 

 

EXTRA COMFORTABELE STOELEN.

Of u nu korte of lange ritten maakt, zitcomfort is van het grootste belang in een bedrijfswagen. Daarom is de Combo uitgerust met extra comfortabele stoelen.


Bekijk alle foto's.