De Opel Combo.

De vijfde generatie efficiŽnter dan ooit, tot 3,9m3 en 1.000kg laadvermogen


Proefrit reserveren
Offerte   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad

 

De Opel Combo: International Van of the Year 2019

De jury van journalisten uit 25 Europese landen beloonde de Combo met 127 punten, waarmee hij een flinke voorsprong heeft op de nummer twee, de Mercedes-Benz Sprinter met 92 punten. De hoge mate van rijplezier, de innovatieve rijhulpsystemen en de lage gebruikskosten speelden een belangrijke rol in het jurybesluit. De Opel Combo is ontwikkeld door Groupe PSA en verder verfijnd om aan de eisen van het merk te voldoen.

De nieuwe Opel Combo is ontwikkeld met het oog op de beste efficiency en tegen de laagste kosten in dit segment. Daarvoor heeft de auto een geheel nieuwe voertuigstructuur, een ingenieuze indeling en unieke technologie aan boord. De nieuwe Combo is een enorme stap voorwaarts ten opzichte van het vorige model.

 
       
 

ACTIE: WE HEBBEN ZE NOG, HET VORIGE MODEL, EXTRA VOORDELIG!

Welke zakelijke plannen u ook heeft, bij Havik Auto ondersteunen wij u graag met een Slimme Deal. En dan wel in de vorm van een nieuwe Opel Combo. Zo is er al een Opel Combo v.a. € 12.199,- of slechts € 289,- per maand*. Zo'n Slimme Deal vind je niet snel! 


Bekijk de Slimme Deal
 
        

GEMAKKELIJK LADEN EN LOSSEN.

Wijd openslaande achterdeuren, een brede schuifdeur opzij en een lage laaddorpel maken laden en lossen een stuk eenvoudiger - wat u ook wilt meenemen. 

De korte versie (lengte 4,40 meter) heeft een wielbasis van 2.785 mm, een laadvermogen van maximaal 1.000 kg en een laadruimte van 3,3 m3. Daarin passen voorwerpen met een lengte van 1.871 mm. Wie nog langere voorwerpen moet vervoeren, kan de Combo bestellen met achterdeuren en een handige dakklep. Door dat laatste kunnen nog langere voorwerpen, met een gewicht tot 100 kg ‘uitstekend’ diagonaal in de Combo worden vervoerd, zonder dat de achterdeur moet worden opengelaten. De 4,75 meter lange XL-variant, met een wielbasis van 2.975 mm en een laadruimte van 3,9 m3, waarin voorwerpen met een lengte tot 2.167 mm zijn te vervoeren.


LAADRUIMTE OP MAAT.

De Combo Gesloten Bestel is leverbaar in vier varianten, met twee dakhoogtes en twee lengtes. Zo kunt u de Gesloten Bestel kiezen die het beste aansluit bij uw de behoeften van uw bedrijf.


De Opel Combo excelleert met een laadruimte van tot wel 3,9 m3 en een laadvermogen van maximaal 1.000 kg. De laadvloer heeft een maximale lengte van 2.167 mm. Essentieel voor bedrijven is het feit dat de ruimte tussen de wielkasten breed genoeg is voor een Europallet en ook in de korte versie lang genoeg voor twťť Europallets. De lage laadvloer – slechts 557 mm hoog – maakt het inladen van grote voorwerpen gemakkelijk.


 

 

VEEL MEER DAN ALLEEN RADIO.


De Combo Gesloten Bestel biedt u de keuze uit diverse geavanceerde infotainmentsystemen. De geavanceerde systemen "Multimedia" en "Multimedia Navi Pro" bieden via een groot 8-inch kleuren-touchscreen en Apple CarPlay toegang tot de belangrijkste functies van uw smartphone.


UNIEK IN HET SEGMENT.


De Opel Combo wordt met ultramoderne rijassistentiesystemen geleverd. Enkele zijn uniek in het segment. Het gaat om:


- Forward Collision Alert met voetgangersdetectie

- Automatic Emergency Braking
- Lane Keep Assist
- Hill Descent Control
- Intelligent Speed Adaptation
- Automatic Cruise Control
- Driver Drowsiness Alert
- Speed Sign Recognition

 


Bekijk alle foto's.