Grandland X Hybrid4

De eerste plug-in hybride van Opel is een feit!


De nieuwe Opel Grandland X Hybrid4 met 4 rijmodi, 4-wielaandrijving en 300pk combineert kracht met praktische bruikbaarheid en een extreem laag brandstofverbruik. Stap in vanaf €44.149!


Reserveer nu!
HET TOPPUNT VAN EFFICIňNTIE.


Door de combinatie van twee elektromotoren met een krachtige turbo-benzinemotor kunt u in de Grandland X Hybrid4 optimaal zuinig en milieubewust rijden. Wanneer u volledig elektrisch rijdt, heeft u een rijbereik van ca. 50 km, wat ruim voldoende is voor veel dagelijkse ritten. In deze modus is de CO2-uitstoot gereduceerd tot nul, omdat de verbrandingsmotor niet gebruikt wordt. En nog een groot voordeel: de kosten zijn uitzonderlijk laag, terwijl u aan dynamiek niets inlevert. 

 

KEUZEVRIJHEID.


Dankzij zijn hybride technologie biedt de GrandlandX Hybrid4 u alle vrijheid om te rijden zoals u dat wilt. Met de keuze uit vier rijmodi profiteert u van de dynamiek en de kracht van een crossover ťn de zuinigheid van een elektrische auto. U kunt eenvoudig schakelen tussen de volgende rijmodi:


  • Elektrisch
  • Hybride
  • Sport
  • 4-wielaandrijvingOPTIMAAL GEMAK.


Het opladen van de Grandland X Hybrid4 is eenvoudig. Net zoals een volledig elektrische auto kunt u hem opladen bij elk openbaar laadpunt, maar ook thuis aan een gewoon stopcontact of een speciale thuislader. Zo is het gemakkelijk om de elektromotor overal op te laden, zodat u zo zuinig mogelijk kunt rijden ťn uw CO2-uitstoot kunt beperken. 

 

 


TOPPUNT VAN DYNAMIEK.


De Grandland X Hybrid4 combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een crossover met de efficiŽntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. Het stijlvolle design komt nog beter tot zijn recht met opties als een zwart dak en 19-inch bi-colour lichtmetalen velgen. De soepele 8-traps automaat is voorzien van elektronische schakeltechnologie die garant staat voor dynamisch en zuinig rijden. Het speciale lederen stuurwiel met schakelpeddels vergroot het gevoel van sportiviteit nog meer. Tot slot biedt het 8-inch kleuren touchscreen met navigatiesysteem en speciale Hybrid4-schermen dat u alle benodigde informatie binnen handbereik heeft.


Bekijk de prijslijst