Bijzonder: Opel Meriva

Wat onze Opel Meriva bijzonder maakt, is direct duidelijk. De achterdeuren scharnieren namelijk aan de achterzijde. Deze zogenaamde FlexDoors zorgen voor een aangename instap en voor meer ruimte rondom de auto. Een ‘veilige zone’ is hierdoor het gevolg zodat elke inzittende veilig én gemakkelijk in- en uit kan stappen.

Bekijk ons occasion aanbod en voorraad nieuw via onderstaande buttons. Klik hier om contact op te nemen met Havik Auto.Motoren
Alle motoren van onze Opel Meriva combineren een laag brandstofverbruik en een lage uitstoot met uitstekende prestaties. Diverse benzine- of dieselmotoren zijn beschikbaar. Ook is er de Bi-Fuel variant welke voldoet aan de strikte Euro 6-uitstootnormen. De Meriva is ook leverbaar met de zuinige 1.6 CDTi dieselmotor met 81kW (110pk) vermogen. Zuinig en maar slechts 21% bijtelling bij zakelijk gebruik. Bekijk gerust onze voorraad. Ook voor een proefrit kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Fietsvervoer is in een handomdraai gefikst!
FlexFix® is een unieke, volledig geïntegreerde fietsendrager in de achterbumper van uw nieuwe Opel. Middels een hendel in de kofferbak schuift u het systeem eenvoudig als een lade uit de achterbumper en plaatst u er twee fietsen op. Bent u op de plaats van bestemming, schuift u het systeem net zo eenvoudig weer in. Zonder dat er iets gemonteerd/gedemonteerd moet worden óf (speciaal) gereedschap nodig is.

Meriva Business+
Leverbaar in benzine/diesel én Bi-Fuel variant. In combinatie met de 81kW (110pk) sterke dieselmotor ook leverbaar met slechts 21% bijtelling. De uiterst flexible Meriva Business+ kent tal van flexible toepassingen en is uiterst comfortabel. Daarnaast is de Meriva Business+ uitvoering standaard rijk uitgerust met o.a. Navigatie met Europese wegenkaart, IntelliLink inclusief Bluetooth & voicecontrol, Airconditioning, Cruise Control, Park Pilot achter en Hill Start Assist. En uiteraard ontbreken ook de lichtmetalen velgen niet.


Downloads:

- Brochure Meriva
- Prijslijst Meriva

Carconfigurator:

Zelf uw Meriva samenstellen? Klik hier!