Krachtig en ruim. De Opel Movano.

Geen klus te groot.


Proefrit reserveren
Offerte   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad

 


Maak kennis met de Opel Movano. De grote bestelwagen die van A tot Z ontworpen is om u en uw bedrijf vooruit te helpen. Met meer varianten, comfort en laadvermogen dan ooit. De cabine van de Opel Movano is er helemaal op gericht uw dagelijks werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. De bestuurdersplaats is ergonomisch ingericht, met veel praktische innovaties en opbergmogelijkheden.


Kies uit een reeks geavanceerde Turbo en BiTurbo dieselmotoren met een hoog koppel, bescheiden verbruik en lage uitstoot. De motoren van de Movano leveren een hoger koppel bij lagere toerentallen, gecombineerd met een lager brandstofverbruik en geringe emissies. Om maximaal zuinig te rijden, zijn de meeste motoren beschikbaar met Start/Stop en ECO-modus. 


Heeft u interesse in een Opel Movano? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van Havik Auto staat klaar om al uw vragen te beantwoorden! 
  Uw verkoopadviseur:
Pascal Immink
     


 

RUIME KEUZE.

De Movano is leverbaar in 10 sprekende kleuren, waarmee uw bedrijf uitstekend voor de dag komt. Daarnaast kunt u kiezen uit ruim 100 optionele kleuren om uw Movano nog beter te laten aansluiten bij uw bedrijfsimago.


VOLOP RUIMTE VOOR UW BEDRIJF.

Wat u ook mee moet nemen, de Movano heeft er plaats voor. Met een laadruimte van 8 tot 20 m3 neemt hij in de variant met achterwielaandrijving met gemak tot 5 euro-pallets mee.

 


 

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN.

Als u uw Movano als mobiel kantoor gebruikt, is het heel handig dat de middelste rugleuning plat kan worden neergeklapt en voorzien is van een draaiplateau voor een laptop.


VOOR DE FLEETBEHEERDER

DIGITALE TACHOGRAAF VOOR OPTIMAAL FLEET-BEHEER.
De slimme oplossing voor een efficiŽntere en veiligere inzet van uw Opel Bedrijfswagen, met 'Live Track & Trace' om uw wagens via internet te volgen.

 


 

Navi 50 IntelliLink1 combineert een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem met radiofuncties, handsfree bellen via Bluetoothģ en meer.Bekijk alle foto's.