Toekomstige modellen

1. Ampera-E

Introductie halverwege de lente van 2017.

In september waren alle ogen gericht op de wereldpremiŤre van de nieuwe Opel Ampera-e op de Autosalon van Parijs. Het revolutionaire, volledig elektrische model biedt een actieradius van ruim 500 km (volgens NEDC), waarmee hij ten minste 100 km verder rijdt dan de concurrentie. Verder.
2. Opel KARL ROCKS

Voorjaar 2017

Met slimme aanpassingen aan het design onderscheidt de KARL ROCKS zich niet alleen van de reguliere KARL, maar ook van zijn concurrenten. De zilverkleurige dakrails, stoere bumpers, wielkastverbreders en unieke tweekleurige lichtmetalen 15-inch wielen passen perfect bij de designdetails van Opel. Verder.3. Insignia Grand Sport

Marktintroductie: 2e kwartaal 2017

De nieuwe Opel Insignia Grand Sport maakt indruk met ultramoderne assistentie- en comfortvoorzieningen. Ook staat de veiligheid voorop met uitstekende rijhulpsystemen. Geen enkel ander model in dit segment biedt zo’n grote range aan intelligente technologieŽn als de nieuwe Insignia. Verder.4. Insignia Sports Tourer 

Marktintroductie: 2e kwartaal 2017

De nieuwe Opel Insignia Sports Tourer volgt het dynamische en elegante lijnenspel van de nieuwe Insignia Grand Sport. De designers hebben zich laten inspireren door de Opel Monza Concept, dat komt vooral tot uiting in de achterzijde, die met zijn vleugelvormige LED-achterlichten en heldere lijnen krachtig op het netvlies ligt. Meer.


5. Crossland X

Beschikbaar voorjaar 2017

Strak en compact, ruim en veelzijdig; een tweekleurige carrosserie met een trendy uitstraling, dŠt is de geheel nieuwe Opel Crossland X. Deze stadse crossover (CUV – Crossover Utility Vehicle) is het tweede lid van de X-familie van Opel. Hij verschijnt net als de Mokka X in het B-segment. Het derde lid van de X-familie, de grotere Opel Grandland X, verschijnt later dit jaar in het C-segment. Meer. 

6. Grandland X

Verwacht: 2e helft 2017

De Opel Grandland X is de grotere broer van de Opel Crossland X. Beide zijn nieuwe crossover-modellen die in 2017 op de markt komen. Ze bieden de karaktervolle uitstraling van een SUV en een hoge mate van rijdynamiek. De Grandland X is geschikt voor mensen met een actieve lifestyle door zijn ronduit onweerstaanbare off-road-achtige uiterlijk, de hoge zitpositie, goede uitzicht rondom, prettige instap en bovengemiddeld grote bagageruimte. Meer informatie volgt snel..