Zorgeloos rijden met Private Lease van Havik Auto

Denkt u in plaats van kopen aan het leasen van een nieuwe auto? Voor elk merk en elk model biedt Havik Auto voordelige Private Lease contracten aan. Geen verrassingen en geen zorgen, u regelt alleen nog maar de brandstof. Havik Auto regelt de rest.

Private Lease van Havik Auto; altijd voor een scherp maandtarief en inclusief het uitgebreide mobiliteitspakket van ons landelijke netwerk. Heeft u vragen? Ons team staat klaar om deze te beantwoorden! Klik hier voor onze contactpagina.


Vul hieronder vrijblijvend het Private Lease formulier in. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

   


Uw keuze


 
 


Stel uw contract samen


 
 


Persoonlijke gegevens


 
 
 
 
 
 
 


Bij inruilauto


 
 


Opmerkingen?


 


Waarom Private Lease bij Havik Auto? 

  • Scherpe maandprijs: Profiteer mee van ons inkoopvoordeel en service
  • 24/7 mobiliteitsservice: Altijd gegarandeerd van de beste service
  • Onbezorgd rijden: Geen onverwachte onderhoudskosten
  • All-in leaseprijs: U hoeft alleen nog maar te tanken, wij doen de rest! 
Alles over Private Lease bij Havik Auto
SternLease

Particulier leasen via Stern is op basis van full operationele lease. Dat wil zeggen dat niet alleen de afschrijving en de rente maar ook de bijkomende kosten, zoals verzekering, houderschapsbelasting*, reparatie, onderhoud, banden en pechhulp zijn opgenomen in het lage maandelijkse leasetarief. Via Stern is uw auto allrisk verzekerd voor een vast laag verzekeringstarief zonder bonus/malus dus ook na een schade blijft uw maandprijs hetzelfde, er is dan alleen een eigen risico van toepassing. U rijdt een nieuwe auto zonder dat u daarvoor uw spaartegoed hiervoor hoeft aan te breken, of een dure financiering af te moeten sluiten. De auto blijft eigendom van Stern, u koopt dus niet op afbetaling en sluit geen lening af.

*tussentijdse wijziging in houderschapsbelasting worden aan u doorberekend.