Opel Garantie en Mobiliteit 

Service bij Havik Auto. Uw voordelen op een rij!
√ Onderhoud voor alle automerken.
√ Ervaren en deskundige monteurs.
√ Uitstekende en persoonlijke service.
√ Vaste scherpe onderhoudsprijzen. Geen verrassingen.
√ Gemakkelijk online werkplaatsafspraak maken.

 

U kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en accu vervangen. Alle automerken zijn welkom!


Fabrieksgarantie
Op Opel kunt u vertrouwen. Opel staat immers voor kwaliteit, veiligheid en het hoogste niveau van (rij)comfort. Om dit te garanderen, biedt Opel u een uitgebreid pakket garanties.

Gratis reparaties
Zo wordt iedere nieuwe Opel geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie van Opel geeft klanten recht op gratis reparaties (bij alle Opel Erkend Reparateurs) voor defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de twee jaar voordoet. Dat geldt ook voor onze onderdelen. Op de carrosserie geven we maar liefst 12 jaar garantie! Het enige dat u hoeft te doen, is u houden aan de voorgeschreven fabrieksinstructies op het gebied van onderhoud. Zo gemakkelijk is het!

Extra garanties: 

Verlengde garantie

Opel Assistance

Opel Assistance Plus

Levenslange mobiliteit.

Snelle, betrouwbare hulp is in bepaalde situaties absolute noodzaak. De Opel Erkend Reparateurs zijn ervan overtuigd dat het door uitgevoerde onderhoud op een zeer hoog niveau staat. Zo hoog, dat ze er zelfs een mobiliteitsgarantie op durven te geven die volgt op het eerste jaar Opel Assistance.

Om te zorgen dat u 24 uur per dag mobiel bent, voorziet Opel een mobiliteitsgarantie, Opel Assistance Plus, die geldig is tot de volgende onderhoudsbeurt of maximaal één jaar. Indien u het jaarlijkse onderhoud bij de Opel Erkend Reparateur laat uitvoeren, voorziet Opel zo in een levenslange mobiliteit.

Voordelen Opel Assistance Plus:
• Levenslang mobiel indien u het jaarlijks onderhoud bij de Opel Erkend Reparateur laat uitvoeren.
• Hulpverlening bij schade na een ongeval, bij glasschade of bij pech veroorzaakt door eigen toedoen.

Bij pech:
• 24-uur per dag, zeven dagen per week, hulp ter plaatse.
• Wegsleepservice naar een Opel Erkend Reparateur van uw keuze als de mobiliteit niet ter plaatse kan worden hersteld (bij pech in het buitenland naar dichtstbijzijnde punt).
• Een vervangende auto, voor maximaal 4 kalenderdagen, indien uw eigen auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden, (in geval van schade na een ongeval geldt een termijn van maximaal 2 kalenderdagen).
• Mogelijkheid van tussentijds instappen.
• Geldig in Europa zoals vermeld op de groene kaart.

U ziet het, als u uw Opel door uw Opel Erkend Reparateur laat onderhouden, betekent dit dat uw Opel altijd in topconditie verkeert, met de zekerheid van mobiliteit via Opel Assistance Plus. Dát is de service van Opel.

Vanuit Nederland: 0800-0991222 Vanuit het buitenland: 0031-70-3145117