MyOpel

We hebben goed nieuws voor alle huidige en toekomstige Opel rijders. Opel heeft nu een gratis klantenprogramma. Het myOpel klantenprogramma kost u niets en biedt u veel gemak en voordeel. Zo geniet u van de beste service, zodat uw Opel in optimale conditie blijft wat goed is voor de waarde van uw auto. Daarnaast profiteert u van veel aanbiedingen, voordelen en privileges.

Schrijf u daarom vandaag nog gratis in voor myOpel.nl en ontdek de vele voordelen en het gemak van dit exclusieve programma voor Opel rijders.
 

We willen u ontzorgen.

 

  • U vindt altijd alle gegevens over uw Opel.
  • U weet wanneer uw Opel aan de volgende onderhoudsbeurt toe is.
  • Alle data wordt in een digitaal onderhoudsboekje bijgehouden.
  • Productverbeteringen zijn online zichtbaar.
 

Ledenvoordeel.
Voordeel speciaal voor u en uw Opel. 

APK €19,-

Bovendien profiteert u als myOpel lid altijd van extra korting op APK. Zo betaalt u slechts €19,- all-in* voor een APK. * all-in: inclusief afmeldkosten, EOBD, roetmeting / viergastest en BTW

Opel 5+ service

Wij besteden graag tijd en aandacht aan elke Opel. Dus ook als uw Opel ouder is dan 5 jaar. Daarom hebben wij voor uw Opel ouder dan 5 jaar een exclusieve aanbieding voor myOpel leden: u ontvangt nu 10% korting op originele Opel onderdelen en arbeidsloon wanneer u uw Opel bij Havik Auto laat repareren of onderhouden.

Opel 10+ service

Ook als uw Opel ouder is dan 10 jaar besteden we hier uitgebreid tijd en aandacht aan. Daarom hebben wij voor uw Opel ouder dan 10 jaar een exclusieve aanbieding: u ontvangt nu 20% korting op originele Opel onderdelen en arbeidsloon wanneer u uw Opel bij onslaat repareren of onderhouden. Opel maakt Duits rijden ook in onderhoud bereikbaar door u vaste onderhoudsprijzen op een groot aantal Opel modellen te bieden. De Opel Service Beurt staat garant voor maximale service en kwaliteit voor een scherpe prijs!

 

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.
Via de gepersonaliseerde myOpel nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van het laatste Opel nieuws.