Onderhoud en service

Service bij Havik Auto. Uw voordelen op een rij!

  1. Onderhoud voor alle automerken.
  2. Ervaren en deskundige monteurs.
  3. Uitstekende en persoonlijke service.
  4. Vaste scherpe onderhoudsprijzen. Geen verrassingen.
  5. Gemakkelijk online werkplaatsafspraak maken.

U kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en accu vervangen. Alle automerken zijn welkom!
 

Opel onderhoud

Opel servicebeurtOpel maakt Duits rijden bereikbaar, ook in onderhoud. Daarom biedt Havik Auto u vaste onderhoudsprijzen op een groot aantal Opel modellen. Maximale service en kwaliteit voor een scherpe prijs. Er is al een Opel Service Beurt voor € 199,- inclusief gratis APK ťn 1 jaar gratis pechhulp in Nederland.

Klik hier voor de vaste onderhoudsprijzen.

Wat houdt de Opel Service Beurt in?

1. Maximale kwaliteit door periodiek onderhoud
Bij ieder Opel onderhoud worden alle essentiŽle onderdelen en functies van uw auto nauwkeurig gecontroleerd, zoals de banden, uitlaat, accu, schokdempers, remmen, ruitenwissers, stuurinrichting en verlichting.
De vloeistoffen worden bijgevuld en de motorolie wordt ververst. We maken hierbij gebruik van hoogwaardige volsynthetische motorolie die voldoet aan de hoogste specificaties, zoals dexos2. Daarnaast krijgt uw Opel standaard een volledige software update en wordt een proefrit uitgevoerd.
Er wordt aan uw Opel gewerkt door topspecialisten die intensief getraind worden door de importeur. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel werd ontwikkeld en van originele onderdelen van de hoogste kwaliteit.

2. Maximale service inclusief een jaar gratis pechhulp
Met de Opel Service Beurt kan uw Opel er weer voor een jaar tegen*. Voor een onverhoopt pechgeval doet u gewoon een beroep op de standaard gratis pechhulp in Nederland, via Opel Assistance Plus.

3. Maximale zekerheid inclusief APK
Tijdens een APK wordt uw Opel gecontroleerd op tal van veiligheidsaspecten. Daarnaast wordt de auto ook getest op milieueisen. In Europa is een APK verplicht. In combinatie met onderhoud is de APK gratis.

4. Voor Opels ouder dan 5 en 10 jaar is de Opel Service Beurt extra voordelig
Gecombineerd met de Opel 5+ en 10+ Service gelden voor de Opel Service Beurt de vaste onderhoudsprijzen: zie site van Opel.

* tot de volgende onderhoudsbeurt na 30.000 kilometer of een jaar (raadpleeg uw onderhoudsboekje voor het service interval van uw Opel).