Opel OnStar

Opel OnStar is optioneel verkrijgbaar op vrijwel ieder nieuw model en op sommige uitvoeringen zelfs standaard. Bent u benieuwd wat Opel OnStar exact is en wat de voordelen zijn? Bekijk dan onderstaande informatie en video's. Interesse in Opel OnStar op uw nieuwe Opel? Informeer bij uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden!

AUTOMATIC CRASH RESPONSE.

Als u bij een ongeval betrokken bent en zelf geen hulp kunt inschakelen, schakelt het systeem automatisch hulp in.

• Automatic Crash Response wordt geactiveerd op het moment dat de airbags worden opgeblazen.

• Het Service Center legt direct contact met de auto en op hetzelfde moment wordt essentiŽle voertuiggegevens gedeeld met het Service Center.

Bekijk de video.

 

WI-FI HOTSPOT.
Uw auto is online.

Wi-Fi hotspots zijn onderdeel van ons leven- dus het wordt tijd dat we hotspots in onze auto’s hebben. U zult versteld staan wat een verschil een krachtige Wi-Fi maakt, vooral als uw hele familie in de auto zit. Uw kinderen zullen het ook fantastisch vinden.

Bekijk de video.

SMARTPHONE APP.

Hoeveel kilometer kan ik nog rijden? Hoe zit het met de bandenspanning? En waar heb ik mijn auto geparkeerd? De OnStar Smartphone app geeft u antwoord. De OnStar Smartphone App geeft bedieningscomfort een nieuwe dimensie.

Bekijk de video.

24/7 NOODOPROEP.

Duizeligheid, flauwvallen, hartritmestoornis: als u, een passagier of een toevallige voorbijganger medische hulp nodig heeft is Opel OnStar er om u te helpen.

Bekijk de video.

 

HULP NODIG? OPEL ONSTAR!

Heeft u 's nachts autopech en is de batterij van uw mobiele telefoon leeg? Raak niet in paniek, maar druk op de service-knop.

Bekijk de video.

HULP BIJ GESTOLEN VOERTUIG.
Wij helpen u de auto terug te krijgen.

Als u uw auto niet kunt vinden, bestaat de kans dat hij is gestolen. Met OnStar kunt u dit controleren. Als uw auto daadwerkelijk is gestolen, kunnen wij u helpen om uw auto terug te vinden want OnStar werkt nauw samen met de lokale politie.

Bekijk de video.

VOERTUIGDIAGNOSE.
Het beste soort verrassingen.

Systematische voertuigdiagnose houdt u up-to-date over de conditie van uw auto, zodat u tijdig actie kunt ondernemen en onverwachte reparaties voorkomt.

Bekijk de video.

BESTEMMING DOWNLOADEN.
Aanwijzingen op aanvraag.

Waar is dat goede restaurant? Het museum moet hier ergens in de buurt zijn…..De gewenste bestemming vinden is niet altijd eenvoudig. Daar kan OnStar u bij helpen. Uw persoonlijke adviseur reageert op alle vragen en verzoeken en zorgt dat u uw bestemming nooit mist.

Bekijk de video.