Opel Services

Havik Auto is dé expert voor alles rondom uw Opel. Van gepland onderhoud en controles, herstel na schade of tussentijdse reparaties tot deskundige informatie over garantie en verzekeringen. Bij ons bent u verzekerd van de kwaliteit en zorg die u mag verwachten. Ook na aanschaf van uw auto bij Havik Auto staat een team van vakkundige medewerkers voor u klaar. Wij dragen zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto. Havik Auto voorziet u in al uw behoeften op mobiliteitsgebied. We willen graag dat u 'uiterst tevreden' bent!

Word gratis lid van myOpel en profiteer van diverse voordelen en exclusieve aanbiedingen. Maak gebruik van de Opel 5+ Service of de Opel10+ Service, en ontvang tot wel 20% korting op uw werkplaatsfactuur*.Opel COMBI-APK

APK met een Opel Startklaar check.

Lees meer

Opel Dubbelcheck

Tweedehands Opel op het oog?

Lees meer

Opel OnStar

Crash response, 4G WiFi, SmartphoneApp & nog veel meer. Ontdek OnStar.

Lees meer

Opel 10+ Service

Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 10 jaar.

Lees meer

Opel 5+ Service

Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 5 jaar.

Lees meer

MyOpel

Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel.

Lees meer
Bent u al MyOpel lid?


Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers.
 

Registreren MyOpel
 

 

*Deze korting is van toepassing op alle bij de reparatie en/of onderhoudsbeurt gebruikte onderdelen (inclusief motorolie) en op het aangerekende arbeidsloon.