Opel Services

Havik Auto is dé expert voor alles rondom uw Opel. Van gepland onderhoud en controles, herstel na schade of tussentijdse reparaties tot deskundige informatie over garantie en verzekeringen. Bij ons bent u verzekerd van de kwaliteit en zorg die u mag verwachten. Ook na aanschaf van uw auto bij Havik Auto staat een team van vakkundige medewerkers voor u klaar. Wij dragen zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto. Havik Auto voorziet u in al uw behoeften op mobiliteitsgebied. We willen graag dat u 'uiterst tevreden' bent!

Word gratis lid van myOpel en profiteer van diverse voordelen en exclusieve aanbiedingen. Maak gebruik van de Opel 5+ Service of de Opel10+ Service, en ontvang tot wel 20% korting op uw werkplaatsfactuur*.
Bent u al MyOpel lid?

Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers. 

Registreren MyOpel

*Deze korting is van toepassing op alle bij de reparatie en/of onderhoudsbeurt gebruikte onderdelen (inclusief motorolie) en op het aangerekende arbeidsloon.