Voordelen Opel occasions

Opel Occasions is hét merk voor gebruikte Opels. Een Opel Occasion wordt geleverd door de officiële Opel dealer. Als geen ander kent hij uw nieuwe auto, want op uw nieuwe Opel moet u 100% kunnen vertrouwen.

Kwaliteit is geen wens maar een voorwaarde. Met een Opel Occasion weet u zeker dat uw auto grondig gecheckt is én profiteert u van extra voordelen. 

U kunt rekenen op een uitstekend serviceniveau tegen een goede prijs. Opel Occasions zijn maximaal 8 jaar oud en hebben tot 160.000 km ervaring op de teller staan. U kunt er echter altijd vanuit gaan dat uw Opel Occasion net zo Opel als nieuw is!

Onlangs hebben de drie vestigingen van Havik Auto het certificaat ‘Opel Occasion’ van DEKRA Automotive Solutions mogen ontvangen. Voor u als consument is het certificaat een waarborg bij de aankoop van een gebruikte Opel. Met het certificaat geeft Havik Auto aan zijn gebruikte auto processen op orde te hebben en te voldoen aan de klantverwachtingen die gesteld wordt met de uitingen van Opel Occasions. Door het jaarlijks terugkerend patroon van de certificering blijft de kwaliteit van het occasionlabel geborgd. Een gecertificeerde Opel dealer is herkenbaar aan het groene DEKRA logo bij de ingang.

12 MAANDEN GARANTIE
Opel staat voor betrouwbaarheid. Kwaliteit, veiligheid en het hoogste niveau van (rij)comfort zijn vanzelfsprekend. Om dit te garanderen krijgen Opel Occasions, verkocht onder het Opel Occasions label, 12 maanden garantie. Extra zekerheid onderweg. Wilt u nog meer zekerheid? Geen probleem! Havik Auto kan u ook informeren over verlengde garantie mogelijkheden. 

MOBILITEITSGARANTIE
Mobiel zijn is belangrijk. Mobiel blijven nog belangrijker. Daarom worden Opel Occasions standaard afgeleverd met een mobiliteitsgarantie van 1 jaar. Hiermee bent u in meer dan 40 landen, 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van hulp bij pech onderweg. 

100-PUNTENCHECK & AFLEVERINGSBEURT
Opel Occasions voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Ze doorstaan een strenge controle op minimaal 100 punten en krijgen vervolgens een uitgebreide afleveringsbeurt. Zodat u kunt rekenen op zorgeloze kilometers rijplezier. 

MINIMAAL 1 JAAR APK
Wanneer u uw droomauto heeft uitgekozen, dan wilt u er vanuit kunnen gaan dat deze in topconditie is. Opel Occasions worden standaard afgeleverd met minimaal een jaar APK, omdat controle en periodiek onderhoud essentieel zijn om onbezorgd en veilig te kunnen blijven genieten van uw nieuwe Opel. Tijdens een APK keuring wordt de auto op tal van veiligheid- en milieuaspecten gecontroleerd en doorgemeten. 

OMRUILGARANTIE
Bij nader inzien toch liever een andere Opel Occasion? Geen probleem. Ruil dan uw huidige Opel Occasion binnen 14 dagen met maximaal 1500 afgelegde kilometers in voor tenminste een gelijkwaardige Opel Occasion. 

Opel Occasions is hét merk voor gebruikte Opels. Een Opel Occasion wordt geleverd door de officiële Opel dealer. Als geen ander kent hij uw nieuwe auto, want op uw nieuwe Opel moet u 100% kunnen vertrouwen.

Kwaliteit is geen wens maar een voorwaarde. Met een Opel Occasion weet u zeker dat uw auto grondig gecheckt is én profiteert u van extra voordelen.  

U kunt rekenen op een uitstekend serviceniveau tegen een goede prijs. Opel Occasions zijn maximaal 8 jaar oud en hebben tot 160.000 km ervaring op de teller staan. U kunt er echter altijd vanuit gaan dat uw Opel Occasion net zo Opel als nieuw is!  Opel Youngsters zijn speciale uitvoeringen van zeer jonge Opels - vaak rijk uitgerust - afkomstig vanuit ons dealernetwerk en vanuit Opel Nederland. Opel Youngsters zijn niet ouder dan een jaar en hebben nooit meer dan 40.000 kilometer gereden.