Havik Auto heeft speciale aanbiedingen voor rijschoolhouders.

Als rijschoolhouder zoekt u een lesauto die betrouwbaar en scherp geprijsd is met de zekerheid dat u jaren kunt vertrouwen op uw nieuwe werkplek. En als u gemiddeld 65.000 kilometer per jaar achter het stuur doorbrengt, is comfort niet alleen een wens, maar ook een noodzaak. Wij vinden dan ook dat u geen afweging hoeft te maken tussen kosten en comfort.

Havik Auto Opel laat u geen compromissen sluiten en heeft daarom een aanbod dat geheel op u, de rijschoolhouder, is afgestemd:

 Scherpe kortingscondities. Het Opel rijschoolprogramma biedt altijd interessante kortingen. Of u nu koopt of least.
 Accessoirecheck t.w.v. € 500,- euro (incl BTW) te besteden aan de in- en ombouw van dubbele bediening, bestickering van uw lesauto of originele Opel accessoires.

 10% korting op de in- of ombouw van dubbele bediening via onze partner Peter Claassen.

 Een interessante Full Operational Leaseformule die u volledig ontzorgt incl. reparatie, onderhoud, wegenbelasting, afschrijvingen, rente, onderhoud en banden bij Havik Auto.


Tijdelijke speciale actie.

Lease de Astra voor de prijs van een Corsa.

Wij bieden alle rijschoolhouders de meest comfortabele werkplek aan voor een scherpe prijs, want u least nu een nieuwe Opel Astra Online Edition voor de prijs van een Corsa. Zo houdt u de kosten beperkt, maar profiteert u wel van maximaal (rij)comfort! Wat mag u van uw nieuwe werkplek verwachten?

  1. Ergonomische comfortstoelen
  2. Geavanceerde toptechnologie
  3. Uw persoonlijke assistent aan boord met OnStar, inclusief 4G Wi-Fi
  4. Uitstekende connectiviteit
  5. Compleet uitgerust, aangenaam interieur
  6. Cruise control en parkeersensoren

U rijdt de Astra 5-deurs Online Edition met 136pk (100kW) incl. metallic lak en AGR-comfortstoelen met Full Operational Lease* nu vanaf €475,- in plaats van €549,- per maand. Daarnaast krijgt u ook nog eens 10% korting op de in-/en ombouw van dubbele bediening bij Peter Claassen ťn gratis Opel accessoires naar keuze t.w.v. €500,- incl. BTW.


Meer informatie opvragen
 


*Full Operational Lease o.b.v. 48 maanden en 40.000 km per jaar voor een Opel Astra Online Edition 1.6 CDTI Start/Stop 6 versnellingen 136pk / (100kW) met metallic lak, inclusief:

  • Reparatie, onderhoud en banden bij uw Opel dealer
  • Houderschapsbelasting
  • Afschrijving en rente

Zakelijke markt
In uw auto van de zaak brengt u heel wat tijd door. Dus als het om uw nieuwe auto gaat, willt u het beste voor uzelf. Die ambitie staat nu voor u klaar. Uw keuze voor Opel is nu nog makkelijker met de speciaal ontwikkelde uitvoeringen voor de zakelijke markt: De Opel Business en Business Executive. Deze uitvoeringen, boordevol luxe opties, zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting. Omdat deze uitvoeringen niet meelopen in tijdelijke acties van Opel, profiteert u bovendien van een extra scherpe prijs.