Ons bedrijf

Havik Auto, uw officiële Opel dealer is met meerdere vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven wij naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. Het merk Opel staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die, samen met klantentevredenheid, bij Havik Auto dagelijks worden nagestreefd.

Service
Havik Auto adviseert u graag over het onderhoudsschema van uw Opel zodat u onnodige reparatiekosten voorkomt aan uw auto. Havik Auto gebruikt originele onderdelen en u wordt vooraf geïnformeerd over de kosten van de eventuele reparatie. We willen graag dat u uiterst tevreden bent!

Business Center
Zoals u weet, worden er hoge eisen gesteld aan het zakenleven. Vooruitgang is belangrijk voor uw bedrijfsresultaat. Ons team van vakbekwame collega's kan u adviseren bij de juiste keuze van uw (bedrijfs-)auto, of het nu om aanschaf of lease gaat.

Elk bedrijf heeft een andere vervoersbehoefte en wij zoeken naar de meest passende oplossing. Ook kunnen we u ondersteunen bij het beheren van uw wagenpark. Voor vragen over financiering, leasing en fiscale aspecten kunt u contact met ons opnemen. Een team van adviseurs staat voor u klaar!

Havik Auto duurzaam
Het wagenpark in Nederland wordt steeds duurzamer en dat heeft logischerwijs gevolgen voor de autobedrijven. Niet alleen in onze showrooms staan schonere en zuinigere auto's, ook als het gaat om duurzaam ondernemen lopen we voorop. We zijn een door BOVAG gecertificeerd 'Erkend Duurzaam Plus' autobedrijf. Dat betekent dat we o.a. schadelijke afval gescheiden inleveren, maar ook dat we als bedrijf zoveel mogelijk schone energie gebruiken.

Occasions
Havik Auto biedt u met haar occasionprogramma een uniek aanbod in de markt. Wanneer u kiest voor een Havik Auto occasion, koopt u een auto die door onze ervaren technische specialisten tot in het kleinste detail is gecontroleerd. Kosten noch moeite zijn gespaard om u langdurig onbezorgd en veilig rijplezier te bieden. Het gaat tenslotte om uw mobiliteit en veiligheid.

Onlangs hebben de vestigingen van Havik Auto het certificaat 'Opel Occasion' van DEKRA Automotive Solutions mogen ontvangen. Voor u als consument is het certificaat een waarborg bij de aankoop van een gebruikte Opel. Met het certificaat geeft Havik Auto aan zijn gebruikte auto processen op orde te hebben en te voldoen aan de klantverwachtingen die gesteld wordt met de uitingen van Opel Occasions. Door het jaarlijks terugkerend patroon van de certificering blijft de kwaliteit van het occasionlabel geborgd. Een gecertificeerde Opel dealer is herkenbaar aan het groene DEKRA logo bij de ingang.

Algemene informatie
Iban nummer: NL68INGB0670014559
Bic: INGBNL2A
Kvk Alkmaar: 33245943
BTW nummer: NL801816403B01
Postadres: Postbus 52,1530 AB Wormer
Telefoonnummer algemeen: 088 292 51 00
Telefoonnummer werkplaatsplanning: 088 292 53 00