Wat doen wij?

Havik Auto maakt onderdeel uit van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie. Havik Auto valt in cluster 5 van de Stern Groep net als Heron Auto, Durmi Auto en Wander. In combinatie met de andere Stern bedrijven kan Havik Auto u nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit, zoals voordelig vervangend vervoer, financieringen, leasing en schadeherstel. Kortom, wij organiseren uw mobiliteitsbehoefte in de breedste zin van het woord.

Havik Auto heeft vier vestigingen en deze zijn te vinden in Amsterdam, Alkmaar, Den Helder en Wormerveer. Opel heeft, dankzij gunstig brandstofverbruik en een lage CO2 uitstoot veel modellen beschikbaar met een lage bijtelling. Zonder daarbij concessies te doen aan het vermogen en de rijkwaliteiten. De elektrisch aangedreven Opel Ampera heeft zelfs een bijtelling van 15% ťn een onbeperkte actieradius. Opel is verder uniek in zijn aanbod Bi-Fuel motoren. Dat betekent naar keuze benzine of op LPG rijden. Daarnaast zijn alle Opel modellen representatief, kennen een hoge restwaarde en lage onderhoudskosten. Goed nieuws dus voor de zakelijke rijder die niet wil inleveren op design en prestaties, maar die wel duurzaam en fiscaal voordelig wil rijden.

Om de Opel van uw keuze extra aantrekkelijk te maken zijn er speciale Business+ uitvoeringen leverbaar. Deze uitvoeringen, boordevol luxe opties, zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting. Omdat deze uitvoeringen niet meelopen in tijdelijke acties van Opel, profiteert u bovendien van een extra scherpe prijs.

Ook heeft Opel een ruime aanbod bedrijfswagens en leveren topprestaties voor uw bedrijf. De Opel Combo, Vivaro en Movano zijn voorzien van een reeks unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties en zijn er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten.
De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoeften voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. Daarom zorgt Opel Bedrijfswagens ervoor dat u nu heel voordelig in een nieuwe Opel bedrijfswagen stapt.

Het opnemen van Opel in uw wagenpark biedt vele voordelen. De aantrekkelijke aanschafprijs, complete uitrusting, lage onderhoudskosten en hoge restwaarde maken het zeer interessant. Onze Fleetsales afdeling staat voor u klaar voor alle vragen over mobiliteit.

Interesse? Ons Fleetsales team staat graag voor u klaar! Wij kijken er naar uit om ons aan u voor te stellen. Heeft u interesse of heeft u vragen stuur dan een e-mail naar: fleetsales@stern5.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het algemene nummer 0299-314100.